Speltakteken Welpen

WeKa ZK2006 – Hollywood

Verslag en foto’s zoals eerder verschenen op de oude website door Rebo
Omdat de foto’s niet meer gekopeld zijn aan tekst kan het verslag soms wat vreemd lezen. Denk de foto’s er dus bij.   

Zomerbivak Kabouters en Welpen Ulestraten 2006 met als thema HOLLYWOOD. De verslagen zijn van de jeugdleden zelf!

Eerste dag: Zaterdag
Van uw reporter:Lisanne, Phoebe

We hadden van alles mee gebracht naar het kampterrein. Toen hadden een paar kinderen de slaapzak ergens anders neergelegd. Toen hebben de meisjes het naar de kamer gebracht en de jongens ook, maar die sliepen onder. Wij waren jaloers omdat zij een radio hadden, een box en een TV. Maar alleen de radio mocht aan. Toen gingen we vrij spelen in en om het gebouw. Toen hebben we waterspellen gedaan. Toen hebben we gegeten anders werden we mager. Toen hadden we een klein voor de lol kampvuurtje gemaakt. Sommigen wilden niet bij het kampvuur zitten en zijn in het gebouw vrij gaan spelen. En toen zijn wij rond tien uur naar bed gegaan. En de meisjes hebben ook nog gekwebbeld maar we wisten niet of de jongens kwebbelde. Rond twaalf uur oogjes dicht en slapen.

Tweede dag: Maandag
Van uw reporter:Lisanne, Linda

Een beetje langzaam en een beetje snel gingen we opstaan. We hebben onze tanden gepoetst en gezichten gewassen. We hebben ook ons uniform en onze dassen aangedaan. Toen zijn we gaan eten. We hebben gesmikkeld en gesmakkeld. Sommige hebben afgewassen. Andere gingen opruimen. Buiten hebben we geopend. Toen hebben we sport en spel gedaan. We hebben spongsbobspel gedaan, spaghettipijpjes geregen aan een vier meter touw. We mochten met een katapult schieten op flessen. En toen hebben we een waterglijbaan uitgeprobeerd. En toen hebben we een watergevecht gedaan. Toen hebben we gegeten. Toen hebben we het souvenirsspel gedaan. En toen hebben we de een film van Keizer Kuzco gezien. Toen mochten we met de slaapzak in de zaal naar de film mogen kijken. Naar de film nog een disco gehad. Naar de disco gingen we naar bed. Want anders waren we niet op tijd op gestaan.

Derde dag: Maandag
Van uw reporter: Ben

Er kwam een raar fluitje de kamer in en daar werden we door wakker. We moesten snel onze kleren aan doen en toen gingen we ontbijten. We zijn daarna naar buiten gegaan. Bij de poort. Dan gingen we een hele dag wandelen. Met een aanwijzing gingen we de weg op. Daarna gingen we lopen, lopen, lopen, lopen, lopen, lopen en nog eens lopen. En nog eens lopen. Ik heb niet de weg gewezen. Tussendoor op de post kregen we allemaal kaartjes waar ‘paparazzi’ of ‘ bodygard’ op stond. De stafleden liepen door het bos als sterren. Chips!, Michael Jackson, Joey van Friends en K3. De paparazzi moest aftikken en de bodygards moesten de paparazzi aftikken. Ik heb met dat spel gewonnen want ik had de meeste kaartjes. Toen gingen we lopen en lopen en lopen en lopen en lopen en lopen. En we kwamen weer ergens anders. Toen gingen we weer instrumenten maken met dingen uit de natuur. Ik met Kevin hebben een drumstel gemaakt. Daarna gingen we lopen en lopen en lopen en lopen. En toen kwamen we weer op de plek van het kamp. s‘Avonds hadden we nog hamburgers gegeten, aardappelpure, erwten en wortels en als laatste lekkere chocoladeijs. Daarna hebben we buiten vrij rond gespeeld. En daarna hadden we kampvuur met marshmellows. En dat was mijn dag. Doei.

Vierde dag: Dinsdag
Van uw reporter: Joey

Door een fluit werd ik wakker. Ik stond op met slaperige ogen. Toen ging de fluit voor het eten. We moesten ook een lunchpakket maken. Na het eten moesten we verzamelen en gingen met de auto naar het zwembad. Maar eerst moesten we ons verdelen. Ik zat bij Jos. Toen waren we bij het zwembad en daar was best veel te doen. Er was een grote glijbaan, die was oranje. Er was ook een klein zilveren glijbaan die zat vast aan een stroomversnelling en was moeilijk om daar te komen want je werd weggetrokken. Maar toch lukte het mij. Er waren ook buitenzwembaden. Daar had je een driemeter springplank. Je had ook een kleine springplank. Die stond binnen en buiten. Daarna gingen we naar huis en iedereen was stik kapot. Het avondeten was ook heerlijk want dat waren frietjes. Iedereen kon uit een frikadel en een kroket kiezen. Toen was er een spel met bandieten en V.i.P. mensen. Die hadden kaartjes met voorwerpen zoals pocket met geheime 06-nummers. Toen hadden we naar foto’s gekeken van het kamp. Toen was er een gemiddelde kampvuur. We hebben daar marshmellows gewarmd. Toen moesten we de banken en zitplaatsen opruimen en toen was het welterusten. Dit was het verhaal van Jo.

 {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157656654818918{/myFlickr}
Geen reactie's

Geef een reactie