Speltakteken Explorers

Wie:
Jongens en meisjes
Leeftijd:
15 – 19 jaar (klas 3,4 of 5)
Wanneer:
Vrijdag van 20:00u tot 22:00u
Contact:
[email protected]

Explorers

De Explorergroep bestaat uit jongens en meisjes in de leeftijd van 15-19 jaar.
Waar bij de jongeren speltakken de stafleden opkomsten maken en organiseren. Organiseren de Explorers zelf opkomsten in de verschillende activiteiten gebieden van scouting Nederland. Hierbij is hun doel om elkaar uit te dagen en zich samen te ontwikkelen.
Denk hierbij aan het maken van kampvuur, het lopen van een dropping, een kookwedstrijd of het organiseren van een jaarlijkse reis naar het buitenland. De Explorers zijn de afgelopen jaren bijna overal geweest. Van Oostenrijk tot Frankrijk, en van Tsjechië tot Denemarken. Waar ze ook zijn, het is altijd gezellig en samen is altijd de kernwaarden.
Uiteraard gebeurt dit alles onder begeleiding. Op dit moment bestaat het begeleidingsteam uit Sanne en Jules. Samen hebben zij een duidelijk visie op de leerlijn die geambieerd wordt en wat ze verwachten van de ‘pubers’. Hierbij is er een constante dialoog tussen de explorers en hun begeleiding over hoe ze elkaar kunnen helpen deze leerlijn en ontwikkeling te bereiken. Want een open een eerlijke communicatie is bij ons de gouden regel, om iedere vrijdagavond weer tot een succes te maken!

 

Wil je ook eens komen kijken? Leuk! Stuur ons even een mailtje en dan zien we je vrijdagavond.

explorer begeleiding
Sanne en Jules, de explorerbegeleiding
photo 2021 11 30 21 53 39

Sfeerimpressie van de explorers (AVG-proof kwaliteit foto)