Mannen(+sanne en Claudia)weekend

Vandaag was het zover! Alle dappere mannen waren samen gekomen voor het expeditie Robinson weekend. Ze hebben uitgebreid moeten puzzelen, hebben al hun creativiteit in een groepsvlag gestoken en bovenal hebben ze zichzelf de weg moeten zoeken naar de kleine weerd. Wat we daar gingen doen? We hebben met z’n allen geholpen met de grote poets! Samen met andere groepen hebben we alle stukjes plastic, glazen flessen en nog veel meer opgeruimd. Het is echt niet normaal wat mensen weggooien in de natuur. Daarna heeft iedereen kampvuur gemaakt voor een heerlijke zelfgemaakte maaltijd!

Wat we nu gaan doen? Lekker het bos in, dus warme kleren aan en even zoeken waar mam/partner de zaklamp heeft ingepakt en gaan met die banaan!

Na zaterdagavond het bos te hebben overleefd was het tijd voor een eilandraad bij het kampvuur! De deelnemers waren het er behoorlijk over eens en stemde op Luc en Danny als het beste koppel van de dag!

Zondag ging het echt los! De koppels namen het tijdens de eliminatieproeven tegen elkaar op om punten van elkaar te winnen. Aan het einde van de dag zou het team met de meeste punten winnen. Wie dat waren? Magnus en Linus mogen zijn gekroond tot wwinnaar naar een geweldig optreden tijdens het bamboe stokken spel. Heren gefeliciteerd!

Alle deelnemers bedankt, jullie waren geweldig!

3 Reactie's

Geef een reactie