Speltakteken Plusscouts

Stafuitje 2013

Verslag en foto’s zoals eerder verschenen op de oude website door Rebo
Omdat de foto’s niet meer gekopeld zijn aan tekst kan het verslag soms wat vreemd lezen. Denk de foto’s er dus bij.   

Zaterdag 20 april 2013 verzamelde zich de vrijwilligers en hun aanhang bij de Slek voor het jaarlijks ‘Uitje’, het dankjewel van de groep voor het vele trouwe werk dat deze mensen steeds weer voor de jeugdleden doen. Enige spanning was er wel te proeven want in de uitnodiging werd er over ‘overleven’ gesproken eerder werd er ook al het woord ‘bloed’ gebruikt.

In enkele auto’s trokken de vrijwilligers naar Landgraaf. In een outdoorpark werd er via erg hoge palen een parcour afgelegd, het ene nog zwaarder dan het andere. Een spannende en een behoorlijke uitdagende activiteit. Niemand was naar beneden gevallen of andere ongelukkigheden geweest en zo kon iedereen weer terug naar de Slek keren. Daar groeide het gezelschap zich met enkele personen uit.

Er stond niet alleen heerlijk eten klaar, er werd ook een moordspel gespeeld. Ieder van de aanwezigen kreeg een bepaalde rol toebedeeld en door elkaar te bevragen moest de dader gevonden worden. Gelukkig was het maar een rol en was er geen spake van een echte dader. Het leuke was dat iedereen met iedereen sprak.
Tussendoor was er voor diverse heerlijke hapjes gezorgd. Doorgaans smaakt eten niet zo lekker bij spanning, maar dit was zo lekker en goed en mooi verzorgd dat die spanning er geen afbreuk aan deed. En gelukig maar.
Hieronder foto’s die Angelique en Redo maakte. Grote dank aan Angelique, Fanny en Nicole die dit programma bedacht en uitgewerkt hebben. Een programma dat inmiddels door andere scoutinggroepen werd overgenomen!
Dank natuurlijk ook aan de groep grote vrijwilligers die voor en achter de schermen er toch maar voor zorgen dat de jeugdleden een fantastiche scoutingtijd hebben.
Daaaaaank !
 {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157658273250712{/myFlickr}
Geen reactie's

Geef een reactie