07648502 7A9D 4264 B6CF CFD72BB226B7 scaled

ZK23 dag #5 en #6 – De ontknoping

Donderdag 20 juli – om een beetje wakker te worden hebben Phineas en Ferb een cool sport en spel programma bedacht. In de ochtend gingen de kinderen in groepjes verschillende spellen doen zoals Candice Crush en een dodo race. Ondertussen mochten de overvliegers de lunch voor alle kinderen/stafleden verzorgen en dit kopen in de winkel.

Tijdens de lunch komt Monogram in paniek aanrennen over de kwaadaardige plannen van dr Doofenshmirtz. Phineas en Ferb komen er nu achter dat de kinderen al de hele week Perry en Monogram aan het helpen zijn! In de middag gaan de kinderen aan de slag om een anti-inator bouwen om de plannen van dr. Doofenshmirtz tegen te houden.

In de avond werd het kampgebouw omgetoverd tot een heus casino. Het leek zó echt dat ook dr Doofenshmirtz erdoor werd gelokt! Hij werd in z’n kraag gevat door Monogram en gevangen gezet aan een paal. Doofenshmirtz vertelt dat hij de inator alleen maar maakte omdat hij vrienden wil. De kinderen krijgen medelijden en laten hem vrij! Na deze ontknoping gaan de kinderen lekker slapen. Behalve de overvliegers, want zij werden nog op een extra speciale missie gestuurd door Monogram: in Herentals was een verdwaalde eenhoorn gevonden en die moest veilig terug worden gebracht naar het kampterrein…

Vrijdag 21 juli – De laatste dag van het zomerkamp was alweer aangebroken! Als bedankje voor de goede hulp, hadden Phineas en Ferb coole cadeautjes geregeld. De kinderen konden “geld” verdienen via verschillende postenspellen en konden daarna door te handelen het gewenste cadeautje bemachtigen. De ochtend vloog voorbij en rond het middaguur werd het kamp samen met de ouders afgesloten.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie