Najaarskamp 2021 ijs 2

Shanti-najaarskamp 2021

Op zaterdag 13 november was het zover: het Najaarskamp van de Shanti’s! Ditmaal stond het kamp in het teken van water. Nu zal je misschien denken “huh een water thema in de herfst?”. Water komt echter in veel verschillende vormen voor…

Op zaterdagmiddag 14u verzamelden we op de Slek. Na het openen en opbergen van de spullen, werd de groep verdeeld over vier auto’s. We gingen namelijk zwemmen in Mosaqua! De wildwaterbaan was overduidelijk favoriet nummer 1. Rond 17u begon het donker te worden en werden de gekleurde lampjes in het zwembad steeds beter zichtbaar. Op het eind leek het wel een soort discozwemmen! Terug op de Slek had Linda lekker eten voor ons gekookt en werd een kort smokkelspel gespeeld. Daarna was het tijd om de slaapzakken in te duiken voor de film. En natuurlijk werd eerst nog de schoen gezet en het Sinterklaas-journaal gekeken.

In de winter komt het regelmatig voor dat het water bevriest. In de ochtend lag voor iedere Shanti daarom een heus blok ijs te wachten om een ijssculptuur te maken. Vol enthousiasme gingen de Shanti’s aan de slag om van het blok ijs een mooi figuurtje te maken. Hartjes en ijskristallen kwamen het meest voor.

Hierna was het kamp helaas alweer voorbij en ging iedereen moe, maar voldaan terug naar huis :).

 

Geen reactie's

Geef een reactie