shanti's aan het werk

journalistinsigne: shanti-reporters aan het woord

Nieuwsgierig naar onze speltak? Lees hier de ervaringen van onze shanti-reporters!

Scouting is leuk. Want je doet veel verschillende dingen, zoals kamperen, spelletjes en speurtochten. Je kunt ook voor insignes leren, en we gaan af en toe op kamp. Soms hebben we speciale opkomsten, dan gaan we bijvoorbeeld dingen verkopen of ergens naartoe. Onze stafleden zijn fantastisch! (Lisou)

Scouting is leuk omdat we soms met de trein gaan en we gaan soms op zomer/winterkamp we doen ook spelletjes en je kunt insignes verdienen en we doen soms speurtochten en we zijn vaak in de natuur. (Sanne)

Scouting:we gaan vaak wandelenen speurtochten doen en speletjes doen.scouting is darom heel leuk. En heel leuk op zomerkamp en na jaars kamp en en heelveel  meer het leuksten is wel kamp.(Joni)

Scouting is leuk , want je doet leuke dingen . je doet leuke dingen. En je maakt speurtochten. Je leert ook heel veel. Je gaat ook op kamp. Want op kamp gaan we meestal met de trein op kamp krijg je ook heel lekker eten. We zijn ook vaak in de natuur. Dan gaan we heel vaak wandelen. Onze stafleden zijn ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lief. er zijn ook veel holen dieren. Van dassen het meest we zien ook vaak parden. (Naomi)

Skouting fons olterdissen is zo leuk omdat je van alles doet. We gaan ook veel op skoutingkamp. We koken we doen speletjes en we gaan soms naar een berg en als we op skoutingkamp gaan dan gaan we in de zomer teminste zwemmen. (Runa)

Scouting wij doen wandelen, spelen, spelen en spelen. Op scouting we gaan op scoutingkamp. Avontuur gaan we aan. Het is erg leuk en doet leuke dingen. Waterballonnen gooien bijvoorbeeld dat is heeeeeeeeeel eeeerrrrrrgggg leuk! (Sina)

Geen reactie's

Geef een reactie