scouts

29-5-2020 Offline opkomst Ter land ,Ter Zee & In de lucht

Hallo allemaal.

Vrijdag 29-05-2020 Was onze tweede Offline opkomst.
We speelden vandaag het spel ter land, ter zee & in de lucht op een ludieke manier.

Hieronder staat weer een stukje geschreven door een scout en dit keer was het de beurt aan Sven.

Deze week kwamen we aan op de Slek en werden we langs de fietsenstalling naar ons kruisje bij de vlaggenmast geleid. Hier begon Gerard uitleg te geven over het spel van de avond. Het spel heette lucht, zee, land. We werden opgedeeld in 4 groepjes en er waren 3 spellen het lucht spel, het zee spel en het land spel.

Bij het lucht spel moesten we een vliegtuigje vouwen, en die door de hoepels gooien die Kelsey vast hield. Dit klinkt heel makkelijk maar eigenlijk is het best moeilijk.

Bij het zee spel had de staf het spel zeeslag klaar gezet alleen dan in het echt. Patrick, Ruud en Gerard hielden 2 banken vast waaraan een zeil was vastgebonden zodat beide teams elkaar niet konden zien. Bij het groepje waar ik in zat viel bij iemand bijna zo’n bank op haar hoofd. Ik vond dit het leukste spel van de avond.

Bij het spel land kreeg iedereen een touw. En moest iedereen van het groepje het touw aan een driehoeks vorm gemaakt van sjorpalen vastbinden. Dan moesten we hem optillen en als Lou floot moesten we een parcours afleggen met die driehoek opgetild de parcours werden steeds moeilijker.

Op het einde heeft iedereen geprobeerd zijn touw in de bak te gooien maarliefst niemand is het gelukt om zijn/haar touw in de bak te krijgen. Maar sommigen hebben het wel voor elkaar gekregen om elkaar bijna te raken. Toen was de opkomst voorbij en moesten we een voor een onze fiets pakken om naar huis te gaan.

Sven Damen

Geen reactie's

Geef een reactie