Speltakteken Pivo's

Pivo-Shero overnachting 2007

Verslag en foto’s zoals eerder verschenen op de oude website door Rebo
Omdat de foto’s niet meer gekopeld zijn aan tekst kan het verslag soms wat vreemd lezen. Denk de foto’s er dus bij.   

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei was er de Pivo-Sshero overnachting. De bedoeling van deze overnachting was dat de aspirant Pivo’s eens een kijkje konden nemen bij de Pivo’s.

De bedoeling was dat we een tent zouden sjorren. Na een begin idee te hebben gemaakt en dat steeds meer te hebben uitgebreid kwam er uiteindelijk een tent van 3 verdiepingen uit.

De eerste verdieping bestond uit banken en kussens, de tweede uit platen waarop mensen sliepen, en de derde bestond uit een net, dat zo om de palen geknoopt was dat je allemaal hangmatjes kreeg.
Na gezellig bij het kampvuur te hebben gezeten zijn we toch maar de tent in gegaan aangezien het kouder werd en begon te regenen. De tv werd bij de banken neer gezet en daar werd muziek op gedraaid voor de nodige sfeer. Toen de tijd gekomen was dat iedereen zo’n beetje in bed lag vond Gerard dat we niet in een tent lagen maar in een toren, en hij ging daarom nog maar even zijn eigen tentje maken.
Toen we de volgende ochtend wakker werden bleek dat Gerard zijn grondzeil niet bepaald waterdicht was geweest, wat voor de nodige overstroming had gezorgd.
Als iemand die in de hangmat sliep zich s nachts omdraaide schudde de hele tent, de mensen die daaronder lagen stelde dit minder op prijs. Het leuke was ook dat je door de gaatjes in de hangmat dingen (chips) op de mensen onder je kon gooien.
Na te zijn opgestaan en pannenkoeken en eitjes te hebben gebakken begonnen we met de hele boel op te ruimen. Natuurlijk kwam hier aan het begin vrij weinig van terecht doordat we met een hele boel andere dingen bezig waren. Zoals over schansjes springen, of met het karretje getrokken worden. Halverwege het afhalen van de tent kwamen sommige mensen er achter dat je beter niet onderaan kunt beginnen met afhalen, want dan stort je hele bouwwerk in.
Toen alles was opgeruimd gingen ook de laatste mensen naar huis
 {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157658522780101{/myFlickr}
Geen reactie's

Geef een reactie