Speltakteken Pivo's

Pivo – Kennedymars 2016

Ook in 2016 hebben de Pivo’s meegedaan aan de Kennendymars. Natuurlijk niet meegelopen (dat zou te makkelijk geweest zijn!) maar om anderen te entertainen door speeltoestellen en andere spellen op te bouwen.

Ga direct naar de foto’s>

Op de vrijdag voor Pasen begon een klein deel van de Pivo’s al met het opzetten van de toestellen. Deze bestonden uit: bierstapelen, een stormbaan, een slingerbak, schommels en een wip. Daarnaast hadden we nog kleinere activiteiten opgebouwd zoals een kegelbaan, blik gooien en zaklopen.

In de weken vóór de Kennedymars hadden wij als groep alles al eens opgebouwd, zodat het opbouwen tijdens de Kennedymars zelf snel en soepel zou verlopen. Iedereen wist nu namelijk precies wat hij of zij moest opbouwen. Vrijdag werd er begonnen met het opzetten van de toren voor het kratstapelen en met de stormbaan. Een aantal Pivo’s, stafleden en plusscouts zijn blijven overnachten en op de zaterdag werd de rest opgebouwd.

De Kennedymars op zaterdag 26 maart hebben wij als zeer prettig ervaren. Het was gezellig druk, iedereen heeft zich vermaakt en we hebben ook nog een mooi bedrag overgehouden voor ons zomerkamp ?. Via deze weg willen we ook graag nog eens alle mensen die ons geholpen hebben heel erg bedanken. Zonder hun hulp was onze speeltuin op de Kennedymars nooit zo’n succes geworden!

 {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157666963785526{/myFlickr}

Geen reactie's

Geef een reactie