IMG 20200313 185043 scaled

Verder zijn we niet gekomen…

Groepsweekend 2020 is helaas afgelast vanwege het coronavirus.

Gisteren heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging. Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland.

 

Dat betekent dat de opkomsten de komende weken, die tot 31 maart gepland stonden, NIET doorgaan.

Iedereen die zich had aangemeld voor het groepsweekend is gisteren al geïnformeerd dat het groepsweekend niet door gaat. Het betaalde kampgeld voor het groepsweekend wordt binnen een week teruggestort. De Paaseieren-verkoopactie op 28 maart zal ook niet door gaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

 

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19

Geen reactie's

Geef een reactie