Scouting Fons Olterdissen Logo

Throwback Thursday komt eraan!

10 jaar lang was de website olterdissen.nl het project van ReBo. Hij heeft van 2004 tot 2014 de website laten groeien van een idee tot een zeer uitgebreid archief van foto’s, verslagen en documenten rondom Scouting Fons Olterdissen. De vele trouwe bezoekers, waar voorlopig alleen nog van gedroomd kan worden, stemde het droevig toen Rene in 2014 besloot te stoppen nu hij “niet meer zo dicht bij het kampvuur zit“.
Het duurde ruim een jaar voor de website zijn doorstart kende, ditmaal met een volledig vernieuwde layout. Ook de inhoudelijk werd de website bijgeschaafd. Helaas konden in dat proces de oude verslagen met foto’s niet mee verhuizen. Het zou eeuwig zonde zijn als al dat harde werk en mooi beeldmateriaal nooit meer online te vinden zou zijn, dus om dat stukje geschiedenis te bewaren is Throwback thursday in het leven geroepen op de site. Het bekende concept, waar beelmateriaal van vroeger getoond wordt, zal vanaf nu elke donderdag een aantal oude verslagen en foto’s van vroeger terugbrengen op de site. 
Heb je zelf mooie herinneringen aan dat ene kamp uit 2005 of die leuke opkomst uit 2008? Laat het de webmaster weten via [email protected] en dan bepaal jij naar welke verslagen wordt terug geblikt die week! 
Heb je zelf foto’s die bij de historie van SFO horen? Stuur deze dan ook op en samen zorgen we voor een compeet archief!
Kijk dus aanstaande donderdag weer op de site en geniet van het verleden!
Geen reactie's

Geef een reactie