DSC_2871

Podium 2019

Gisteravond waren we op bezoek in FONS (factory of new stuff) voor ons jaarlijkse podium. Vlak voor het podium bleek dat de twee verstrooide uitvinders de sleutel van hun kluis kwijt waren… gelukkig voor ons ging het podium gewoon door. De optredens van de kinderen waren zelfs zo goed dat de uitvinders ideeën kregen voor een nieuwe sleutel. Met behulp van de kinderen is dat ook nog eens gelukt!

De bevers met hun kleuren, de shanti’s met hun bloemen, nog meer shanti’s met hun zuurstof, Mila met haar persoonlijke twist, de scouts met (misschien wel te) warm water, de welpen met hun warmte en nog meer shanti’s met een echte chemische reactie! Het waren alle ingrediënten die direct of indirect hebben geholpen bij het maken van een nieuwe sleutel!

Alleen de pivo’s…… Die hadden besloten uien te gaan zoeken. Ze dachten dat het thema “Ui-vinders” was.

De samenwerking tussen scouting en wetenschap werkte dus geweldig. Zo waren de uitvinders aan het eind van de avond gered door hun nieuwe sleutel konden zij hun uitvinding uit de kluis halen voor de beurs van vandaag. We hebben ondertussen ook al bericht gehad vanuit Pitspull. De snot-verwijder-inator was volgens de jury de meest verrassende uitvinding maar verre van de beste. Jammer, maar zonder de scouting hadden de uitvinders er natuurlijk nooit kunnen staan.

Maar buiten het redden van de uitvinding hebben we allemaal kunnen genieten van geweldige optredens. Nogmaals een groot compliment aan alle kinderen die een optreden hebben gedaan en ook complimenten aan de pivo’s voor de organisatie van het podium!

Het podium gemist of de avond nog eens willen beleven? Klik dan hier voor de foto’s.

Geen reactie's

Geef een reactie