Scouting Fons Olterdissen Logo

Hit 2008

Verslag en foto’s zoals eerder verschenen op de oude website door Rebo
Omdat de foto’s niet meer gekopeld zijn aan tekst kan het verslag soms wat vreemd lezen. Denk de foto’s er dus bij.   

Tijdens de Paasdagen 2008 was er de HIT. Je kunt dan als Scout kiezen uit 70 kampen. Elk kamp heeft zo haar eigen activiteiten. Gwendoline en Charlotte Fraters zijn ook weer geweest en kozen voor het Ruiterkamp. Een kort verslag van Gwendoline.

Ik ben dus met Charlotte op Ruiterhit geweest 🙂 Het was om te beginnen GÉWÉLDIG!! en ik wil zeker weten volgend jaar weer mee:) We hebben vrijdag avond meteen een rijles gehad en het was heel erg leuk:) Zaterdag hebben we weer een rijles gehad en hebben we de paarden gevoerd; geborsteld en de stallen uitgemest ect ect. Er was ook een kleine pony; banjer; die ging rollen; dast vond het meisje wat erop moest natuurlijk niet zo leuk. Maar voor de rest ging alles super!
We zijn ‘s avonds weer naar het kampterrein gegaan. En toen zijn er nog 2 meisjes bij mij en robin in de tent gekomen; die laatste nacht was dus erg gezellig!
Zondag zijn we alweer vroeg naar de manege gegaan en moest ik op ET. Alleen had die er niet zoveel zin in dus ben ik na een uur bokken eraf gevlogen; gevolg schouder verrekt 😛
Maar het was het wel waard!!
 {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157659588832072{/myFlickr}
Geen reactie's

Geef een reactie