Scouting Fons Olterdissen Logo

Groepsweekend ‘Griezel’ 2006

Verslag en foto’s zoals eerder verschenen op de oude website door Rebo.
Omdat de foto’s niet meer gekopeld zijn aan tekst kan het verslag soms wat vreemd lezen. Denk de foto’s er dus bij…   
Griezelgroepsweekend mei 2006.

Vrijdag:
Eindelijk was het zover, het Groepsweekend. De Welpen en Kabouters werden door ouders gebracht naar het Belgische dorpje As. Sommige ouders sleepten de bagage tot in de slaapzaal, maar de meeste waren toch Scout genoeg om dit zelf te doen.

Toen de ouders vertrokken waren mocht ze weer even zichzelf zijn en gingen een wandeling in de buurt maken en na de wandeling: tandjes poetsen en naar bed, ahum.
In de tussentijd wachtte de stafleden op de Scouts en Shero’s die een dropping liepen tot het gebouw.
Fanny en Simone verdreven hun tijd door via zendertjes met elkaar te spreken of maakte buiten de meeste vreemde bewegingen.
De twee Scoutsgroepen en Shero’s wisten ook het gebouw te vinden. Zij konden zelf met hun bagage slepen en konden ook zelf hun tenten opzetten. Inderdaad, het was al donker. En uiteindelijk kregen zij warme soep te eten.
 {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157658137828381{/myFlickr}
Zaterdag:
Na een redelijke nacht, ontwaken, wassen, aankleden, was het even wachten voordat met het ontbijt begonnen werd. De een zat wat te tutten op het bed, de ander wacht op het ontbijt met een grote zak snoep. Voordat we aan tafel gingen zorgde de Shero’s Donny en Eric dat de spieren wat losser kwamen te zitten. Toen kon er ontbeten worden.

bij de dagopening werd Raymond geïnstalleerd. En toen kon de dagtocht beginnen. Met enkele forse regenbuien tussendoor was het niet direct wandelweer, maar dat mocht de pret niet drukken
De lunch werd met auto’s gebracht, en die moesten natuurlijk ook een route zoeken
Eindpunt van de dagtocht wat recreatiepark Hengelhoef. Het was er niet echt druk. Tja, wat je hier van moet zeggen….
Weer terug bij het gebouw was er even iets te drinken en vrije tijd voordat er warm gegeten kon worden
en afgewassen… De EHBO draaode op volle toeren. 
Het avondprogramma begon met een actief spel. Het tweede gedeelte was een bosspel met met allemaal enge mensen. Het bosspel begon met een bezoek aan een geheimzinnige rokerige ruimte met griezelige geluiden. Heelhuids kwamen we weer terug, het programma voor die dag was voorbij. We konden ons weer wassen.
{myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157655810581383{/myFlickr}
Zondag:
Zondag begon rustig, met slapen. Na het ontbijt was er weer de dagopening waarbij deze keer Simone geïnstalleerd werd.

De ochtend bestond uit diverse spelen. In de tussentijd kon de lunch klaar gemaakt worden en het hele gebouw gepoetst worden.
Na de spelen werd er buiten gegeten. Om traditioneel het terrein te millimeteren, op zoek naar verdwaalde papiertjes. Oom na de sluiting dan toch echt een eind aan het weekend te maken.
Het Groepsweekend voor 2006 zit er helaas al weer op, maar volgend jaar…..
Met dank aan:
Ivo, Robby en Angelique als organisatoren en Gerard, Simone, Peter, Raymond, Fanny, René D,Jos, Ben, Nicole, Wouter, Gerbrand, Chess, René B en de vele anderen..
De foto’s werden gemaakt door: Chess, Raymond, René B, René D.
{myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157658112422552{/myFlickr}
Geen reactie's

Geef een reactie