circus

Zomerkamp Bevers 2018: Circus Magnifiekicus

Verslag door Brigitte
We hebben gekozen voor het thema “Circus Magnifiekicus” en zijn de vrijdag begonnen met de Slek te veranderen in een heuse circustent, versierd met een heleboel ballonnen en slingers.
Op zaterdagmiddag om 14.00 uur komen de bevers naar Slek (met kinderticket) en krijgen daar meteen een circusvoorstelling te zien met artiesten, die te oud zijn, waardoor de acts niet meer lukken. Ook komt de circusinspecteur en die keurt alles af, de acts en het gehele materiaal is SLECHT.
 
De bevers gaan met de bewoners van Hotsjietonia , het circus runnen, materiaal kopen d.m.v. geld verdienen bij spelletjes en kleding en attributen maken. Kortom, ervoor zorgen dat de dinsdagmiddagvoorstelling wel door kan gaan.
Wij zijn met de bevers naar de beverberg geweest. Op zondag naar de Valkenier en op maandag naar speeltuin De Merregelerhoof. Tussendoor een heleboel gelachen, spelletjes gedaan en acts geoefend voor de voorstelling. Ook nog een avond naar het bos geweest omdat de nieuwe circusdirecteur ontvoerd werd door de circusinspecteur. Deze nieuwe directeur moest gevonden worden, anders kon de dinsdagmiddagvoorstelling niet doorgaan.
Wij hebben met de bevers macaroni gegeten met heel veel groente in de saus, frietjes met frikandellen en Rozemarijn-komkommersalade en gebarbecued.
Ook hebben we nog bij het kampvuur gezeten en marshmallows geroosterd.
 
Op dinsdagmiddag zijn de ouders naar de voorstelling komen kijken (met familieticket). Ieder groepje deed zijn act supergoed en de ouders vonden het GEWELDIG. De kinderen waren opgemaakt, geverfd en verkleed, er was een schuimmachine en bellenblaas.
WIJ hebben genoten van het kamp, de temperatuur was perfect, de stemming was supergezellig en iedereen had er voor de volle 100% zin in.
Met WIJ bedoel ik: de Bevers, de gehele staf (Babiche, Pamela, Daisy en Brigitte) en de Plusscouts (Bart, Wesley, Fabienne, Kim en Adri).
 
Geen reactie's

Geef een reactie