Doe nu je bestelling via onze SponsorKliks link >>>
Toggle Bar

Het aan- en afmelden en contributie

Het aan- en afmelden

Om te kijken of Scouting “iets" is kunnen kinderen of jongeren vier weken gratis meedraaien. Toch krijgen ze om administratieve redenen al vrij snel het aanmeldingformulier mee naar huis. Zodra dit formulier terug is bij de groep, is het lidmaatschap een feit.

Het afmelden van een activiteit gebeurt  bij de eigen leiding. Meestal is dit een vaste persoon. Dit is nodig voor eventuele inkopen, planning van het programma enz..  Daarom zouden we u willen vragen dit tijdig te doen. 

Het definitieve afmelden bij het verlaten van de groep gebeurt ook bij de eigen leiding. Het beste kunt u dit schriftelijk doen.  De contributieverplichting stopt dan automatisch na de maand waarin is opgezegd. 

 

Contributie

Per 1 september 2016 is de contributie opnieuw vastgesteld:

Betaling per:

  • Maand:   €9,- per lid, ieder volgend lid in het gezin €8,- per lid. (Als u dus bijvoorbeeld 2 kinderen bij onze scouting heeft bedraagt de contributie €17,00 per maand)
  • Kwartaal:  €27,- per lid, ieder volgend lid in het gezin €24,- per lid.
  • Jaar:  €108,- per lid, ieder volgend lid in het gezin €96,- per lid.
De contributie dient terecht te komen op onze bankrekening en deze is NL60 RABO 01 262 123 68 t.n.v.  Scouting Fons Olterdissen o.v.v. de naam van uw kind(eren). Het is wenselijk de contributie tussen de 20e en 25e dag van elke maand te betalen. 

Bij een laag inkomen is het mogelijk een gedeelte van de contributie terug te vragen bij de gemeente maastricht: http://www.gemeentemaastricht.nl/product/declaratieregeling-1- tegemoetkoming-sociale-en- culturele-activiteiten/
Een rekening van de betaalde contributie kan aangevraagd worden bij de penningmeester.

 

Hoe kunt u de contributie betalen?

Wij doen geen automatische incasso, maar u kunt wel zelf een periodieke overboeking bij uw bank regelen. U gaat dan naar uw bank en u geeft de bank opdracht om elke maand op een bepaalde datum de contributie naar ons over te schrijven. Via internetbankieren kan natuurlijk ook. Daarna heeft u hier geen omkijken meer naar. Indien het contributiebedrag gewijzigd wordt of uw kind besluit onze scoutinggroep te verlaten, dient u dit door te geven aan uw bank.

Heeft u nog vragen over de contributie of contributiebetaling, dan kunt u altijd contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de eigen staf.