SFO Chat

Inloggen (web)

Volg het stappenplan om in te loggen op SFO Chat:

1. Login op olterdissen.nl
  2. Klik op “Chat“, dit staat onder het knopje “Leden” in het menu
  3. Er opent nu een nieuw tabblad met de SFO Chat applicatie
  4. Klik hier op de knop “OLTERDISSEN.NL”, hiermee log je in via de website
  5. Er opent zich een nieuw venstertje dat zich vanzelf weer zal sluiten*

*  Indien je hier een inlogscherm te zien krijgt gelden de volgende extra stappen:

1. Login zoals je normaal ook op de website zou inloggen (met je SOL gebruikersnaam)
  2. Als je teruggestuurd wordt naar de homepagina van olterdissen.nl moet je het venster sluiten en terug gaan naar stap 4

Inloggen (App)

Volg het stappenplan om in te loggen op SFO Chat:

1. Download de Rocket.Chat app voor iPhone of Android

2. Gebruik de volgende server: “https://chat.olterdissen.nl”
  3. Klik hier op de knop “OLTERDISSEN.NL”, hiermee log je in via de website
  4. Login zoals je normaal ook op de website zou inloggen (met je SOL gebruikersnaam)
  5. Als je teruggestuurd wordt naar de homepagina van olterdissen.nl moet je teruggaan en dan op dezelfde knop als in stap 3 drukken