Doe nu je bestelling via onze SponsorKliks link >>>
Toggle Bar

Podium 2012 - Hollywood

Verslag en foto's zoals eerder verschenen op de oude website door Rebo
Omdat de foto's niet meer gekopeld zijn aan tekst kan het verslag soms wat vreemd lezen. Denk de foto's er dus bij.   

Vrijdag 5 februari
Het winterbivak begon vrijdagavond om kwart voor zeven. De scouts die niet op kamp gingen hadden vrijdagavond gewoon opkomst.

Helemaal vanuit Amerika‘s Hollywood is Olterdissen Studio’s op zoek naar Jong talent.
Jullie zijn vast allemaal bekend met de film hits uit Amerika, Olterdissen Studio’s heeft door de jaren heen meegewerkt aan de meest succesvolle films van Hollywood! Na jaren Amerikaans talent te hebben gescout zijn wij nu naar Europese succes verhalen op zoek!
Na grondig onderzoek heeft Olterdissen Studio’s een aantal locaties geselecteerd om op zoek te gaan naar jong talent. Na Berlijn, Dublin, Londen en Wenen is nu ook Maastricht aan de beurt! Waarom Maastricht denken jullie? Wij hebben een tip gekregen dat een naamgenoot van ons graag hun locatie ter beschikking stelt voor onze talenjacht. Natuurlijk kennen jullie deze naamgenoot allemaal, het is namelijk jullie eigen Scouting Fons Olterdissen. Daarnaast springt Maastricht eruit door Maastrichtse originaliteit en de rijke culturele achtergrond. Om op nieuwe ideeën en mogelijk tot de nieuwste hit te komen, zijn wij op zoek naar jong talent. Wij hopen dat jullie ons de Europese en natuurlijk de echte Maastrichtse invloeden kunnen laten zien. De mensen uit Maastricht noemen dat ook wel zeer mooi “De Mestreechter geis”. Wij zijn zeer benieuwd naar deze zogenaamde “Geis”.Want wat houdt dit nu in? Kun jij het ons duidelijk maken? Olterdissen Studio’s is er van overtuigd dat Maastricht veel jong onontdekt talent herbergt. Kom jij door onze selectie heen? Maak kans op een rol in een van onze films! En misschien word jij wel de volgende Zac Effron, Will Smith, Angelina Jolie of Lindsey Lohan.
Op 14 december 2012 om 19:30 vindt onze talentshow plaats. Doe mee en maak kans op een onze filmcontracten of een van de fel begeerde Oscars!
De prijzen waren uit Amerika overgekomen en de studio was technisch klaar voor de jacht op talenten. Het publiek kon de studio betreden.
Daar was regisseur Roeland die presentator Danny introduceerde. Hier werd ook de jury, die bestond uit producenten, voorgesteld.
Ook was er even aandacht voor een van de heren van de techniek. Jeffrey, hij werd deze dag 18 en moest op zijn verjaardag werken, maar dat deed hij met veel plezier.
Het kon beginnen, de Bevers met de kabouterdans van kabouter Plop.
Daarna gaf de jury, bestaande uit (van rechts naar links) de Amerikaan Marjo, Danny en iemand met een naam die wel apart was, een kundig commentaar.
Het publiek keek aandachtig. Het ene na het andere talent diende zich aan.
Het was een positieve jury. Als men het talent vond hebben ging een groene 'V' branden.
Ook was er aandacht voor de Nieuwjaarswandeling van 6 januari, zie elders op deze website
Tijd voor pauze. "De keuken" vond het toch maar beter de koffie extra te filteren. Koekjes lagen al klaar. Daarna konden de bezoekers bediend worden.
Na de pauze verscheen weer het ene na het andere talent
Het publiek vermaakte zich erg goed.
En ook de jury bleef maar reageren op het talent.
De talentenjacht werd even onderbroken door de penningmeester. Deze had namelijk badges voor de mensen die de meeste Scoutingloten had weten te verkopen.
Toen tijd voor het hoogtepunt, de derde tweede en eerste plaats.
De winnaar, Senne, zong het lied Born to be wild van Steppenwolf nogmaals. Niet te zien voor het publiek, maar de voorzitter was in de keuken aan het headbangen tijdens het afwassen op deze muziek.
Toen was het afgelopen, de studio stroomde leeg. Enkele mensen hielpen met afbreken en opruimen.
En hiermee was er een einde gekomen aan de mooie geslaagde 2012-versie van Podium. Een woord van dank aan de organiserende Pivo's en:
voor het licht- en geluidsapparatuur !
Foto's: Angelique en Rebo